(+30) 210 55 96 483

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Προφίλ

Η ΜΕΓΑ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997, ενώ η MEGA GROUP BULGARIA ιδρύθηκε το 2000, και οι δύο εταιρείες ιδρύθηκαν από τον κύριο Ξενάκη Στέλιο, ο οποίος είναι ο κύριος μέτοχος των εταιρειών και εκτελωνιστής ο ίδιος. Τα έτη εμπειρίας του και το γεγονός ότι είναι εκτελωνιστής, οδήγησαν στην ίδρυση των εταιρειών όπου δύνανται να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

H MEGA GROUP λειτουργεί ως εταιρεία διεθνών μεταφορών, ταχυμεταφορών, εκτελωνισμών, εμπορίας και παροχής υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων, με δραστηριότητα στην Ελληνική, Βουλγαρική, Ευρωπαϊκή και Ασιατική αγορά. Η μεν ΜΕΓΑ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. Εδρεύει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 10.000 τμ, με στεγασμένο χώρο αποθήκης 2.000 τ.μ. στην θέση Δύο Πεύκα στον Ασπρόπυργο Αττικής, η δε MEGA GROUP BG εδρεύει στο Plovdiv Βουλγαρίας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 16.000 τμ, με στεγασμένο χώρο αποθήκης 2.000 τ.μ.

Ειδικεύεται στην διενέργεια διεθνών και εσωτερικών ταχυμεταφορών και διανομών εγγράφων, δεμάτων, εμπορευμάτων και εν γένει αντικειμένων κάθε είδους, στη διενέργεια εισαγωγών και εξαγωγών πάσης φύσεως εμπορεύσιμου είδους, καθώς και στη διενέργεια πάσης φύσεως εκτελωνιστικής εργασίας.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην διακίνηση εμπορευμάτων διενεργώντας διεθνείς και εσωτερικές μεταφορές, διανομές, πρακτορεύσεις και αποθηκεύσεις προϊόντων και εμπορευμάτων, είτε μεταφερόμενων από την ίδια εταιρεία, είτε μεταφερόμενων από άλλους (LOGISTICS). Επίσης παρέχει υπηρεσίες συμβούλων επιχειρήσεων επί θεμάτων μεταφορών και λοιπών διαδικασιών.

Αναλαμβάνει Εισαγωγές, Εξαγωγές πάσης φύσεως εμπορεύσιμου είδους, πάσης φύσεως εκτελωνιστικής εργασίας και παροχή υπηρεσιών ως συμβούλων επιχειρήσεων επί θεμάτων μεταφορών και λοιπών διαδικασιών.

 


 

Οικονομικά Στοιχεία

Πολιτική κατά της βίας και παρενόχλησης

Η Mega Group A.Ε. το 2009 απέκτησε την υπ’ αριθμ. Α 01 777 Άδεια Διαχείρισης αποθήκης Τελωνειακής Αποταμίευσης τύπου Α του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ η MEGA GROUP BG έχει αποκτήσει Α.Φ.Μ. Φορολογικού Αντιπρόσωπου στην Ελλάδα. 

 

Αποσκοπώντας στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των Πελατών της, πρόσφατα απέκτησε Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα ΑΕΟF (Authorized Economic Operator)-Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία.

Επιλέγοντας τη Mega Group

1Οι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν την ασφαλή και οικονομική μεταφορά των προϊόντων και εμπορευμάτων τους

2Την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ανθρώπινου δυναμικού και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς - αποθήκευσης - παράδοσης των εμπορευμάτων.

3Τα έμπειρα στελέχη μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυώνται την ολοκληρωμένη διαχείριση διακίνησης των εμπορευμάτων σας,

 

99%

από το ευρύ πελατολόγιο μας είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας.

Οι Υπηρεσίες

 

Logistics
Τελωνειακή Αποταμίευση
Freight Forwarding
Αποθήκευση
Συσκευασία
Υπηρεσίες Εκτελωνισμού
Φορολογική Εκπροσώπηση 

 

Μας Εμπιστεύονται


IMT - International Materials Trading

opap
mhamburger
cs
olympian
Criminal dept
Yolenis

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria