(+30) 210 55 96 483

Νέα - Ανακοινώσεις

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Mega Group S.A.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ AΠΟ ΤΗ “MEGA GROUP”

Έχετε μια πολύπλοκη αποστολή που δεν ταιριάζει σε κανένα κανονικό κοντέινερ ή φορτηγό;
Χρειάζεστε μια ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση;
Τότε θα πρέπει να συζητήσετε με την ομάδα της Mega Group.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εταιρία MEGA GROUP AE αναζητά να προσλάβει έμπειρα στελέχη σε αποθήκη μεταφορών-logistics

Η εταιρία MEGA GROUP δραστηριοποιείται στον χώρο των εθνικών-διεθνών μεταφορών και αποθηκεύσεων παραπάνω από 20 χρόνια, κατέχοντας εξέχουσα θέση. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρίας αναζητά να προσλάβει με μόνιμη απασχόληση έμπειρα στελέχη για την κάλυψη των θέσεων picking σε αποθήκη και του υπευθύνου αποθήκης κατέχοντας ο τελευταίος άδεια χειριστή κλαρκ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΑΡΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ AΠΟ ΤΗ “MEGA GROUP”

H εταιρία μας MEGA GROUP κατάφερε να οργανώσει επιτυχώς τη μεταφορά για λογαριασμό ενός τοπικού συνεργάτη μία θεριζοαλωνιστική μηχανή, με συνολικό περίπου βάρος τα 20.000 κιλά συμπεριλαμβανομένων και των 2 μαχαιριών. Αυτή η μεταφορά διενεργήθηκε από την Αυστρία-Weibern στην Ελλάδα-Στρατονίκη Χαλκιδικής. Μια απόσταση περίπου τα 1.800 χιλιόμετρα, η οποία κατάφερε να γίνει επιτυχώς μέσα σε μόλις 2 ημέρες, κάτι το αξιοσημείωτο στατιστικά για το συγκεκριμένο τύπο μεταφορών!

Διαβάστε περισσότερα...

Συμφωνία με το αμερικάνικο εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων και χάλυβα Kurt Orban Partners LLC (KOP)

Στη Mega Group S.A ανέθεσε το αμερικάνικο εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων και χάλυβα Kurt Orban Partners LLC (KOP) τη σύμβαση Εκτελωνισμού - Αποθήκευσης - Μεταφοράς σωλήνων. Η σύμβαση αφορά την επί Τελωνειακή επιτήρηση στους συνολικά περίπου 2.200 τόνους χαλυβδοσωλήνων (ακριβώς 1377 δέματα - κόλλα) έτσι ώστε να γίνει δυνατή η επανεξαγωγή τους σε άλλες χώρες της κοινότητας. Ανατέθηκε στη Mega Group A.E κατόπιν αυστηρής διαδικασίας επιλογής. Οι παραλαβές των σωλήνων στις εγκαταστάσεις μας ξεκίνησαν από την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και συνεχίζονται έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Megagroup S.A συμμετέχει στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει η Taxibeat και η ΜΕΤΑδράση για τους πρόσφυγες

To Taxibeat παραλαμβάνει δωρεάν είδη για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με τη ΜΕΤΑδραση!

Η εταιρία μεταφορών και logistics Megagroup S.A δε μένει αμέτοχη στη προσφυγική κρίση η οποία μας αγγίζει όλους. Συμμετέχει στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το Taxibeat σε συνεργασία με τη ΜΕΤΑδραση, Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με φορτηγά και ανθρώπινο δυναμικό που θα συμβάλλει στη φόρτωση - εκφόρτωση και μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση Κόστους Αποθήκευσης εν μέσω κρίσης από τη Megagroup S.A

Η διεύθυνση της Mega Group SA ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βοηθά ενεργά όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να μειώσουν άμεσα τα λειτουργικά κόστη αποθήκευσης και διανομής των εμπορευμάτων τους.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Mega Group SA επισκέπτεται άμεσα το χώρο σας καταγράφοντας όλα τα υπάρχοντα κόστη και τις διαδικασίες που ακολουθείτε, με στόχο την υποβολή νέας οικονομικής πρότασης για τη διαχείριση αποθήκης των εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της Mega Group. Διαθέτει ήδη 6.000m2 αποθηκευτικού χώρου στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Επέκταση Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία μας συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και διευρύνοντας το πελατολόγιό της, επεκτείνει τις κτιριακές τις εγκαταστάσεις σε παραπλεύρουσα αποθήκη έκτασης 4.000 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 18.000 τ.μ.

Η MEGA GROUP πλέον διαθέτει συνολικά 6.000 τ.μ. στεγασμένο χώρο αποθήκευσης και 22.000 τ.μ. μη στεγασμένο χώρο αποθήκευσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria