(+30) 210 55 96 483

Νέα - Ανακοινώσεις

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Mega Group S.A.

Μείωση Κόστους Αποθήκευσης εν μέσω κρίσης από τη Megagroup S.A

Η διεύθυνση της Mega Group SA ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βοηθά ενεργά όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να μειώσουν άμεσα τα λειτουργικά κόστη αποθήκευσης και διανομής των εμπορευμάτων τους.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Mega Group SA επισκέπτεται άμεσα το χώρο σας καταγράφοντας όλα τα υπάρχοντα κόστη και τις διαδικασίες που ακολουθείτε, με στόχο την υποβολή νέας οικονομικής πρότασης για τη διαχείριση αποθήκης των εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της Mega Group. Διαθέτει ήδη 6.000m2 αποθηκευτικού χώρου στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mega Group διαθέτει τελωνειακή αποθήκη Τύπου Α’ με στόχο τη διευκόλυνση της ταμειακής ρευστότητας κάθε εμπορικής επιχείρισης καθώς οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης των εμπορευμάτων τους υπό τελωνειακό καθεστώς, χωρίς την καταβολή φόρων και δασμών.

Η άμεση και ταχεία κινητοποίηση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της κρισιμότητας της κατάστασης, ώστε να επιτευχθεί δραστική μείωση κόστους και αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

επιστροφή στην κορυφή

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria