(+30) 210 55 96 483

Νέα - Ανακοινώσεις

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Mega Group S.A.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΑΡΕΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ AΠΟ ΤΗ “MEGA GROUP”

H εταιρία μας MEGA GROUP κατάφερε να οργανώσει επιτυχώς τη μεταφορά για λογαριασμό ενός τοπικού συνεργάτη μία θεριζοαλωνιστική μηχανή, με συνολικό περίπου βάρος τα 20.000 κιλά συμπεριλαμβανομένων και των 2 μαχαιριών. Αυτή η μεταφορά διενεργήθηκε από την Αυστρία-Weibern στην Ελλάδα-Στρατονίκη Χαλκιδικής. Μια απόσταση περίπου τα 1.800 χιλιόμετρα, η οποία κατάφερε να γίνει επιτυχώς μέσα σε μόλις 2 ημέρες, κάτι το αξιοσημείωτο στατιστικά για το συγκεκριμένο τύπο μεταφορών!

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους τύπους των ειδικών μεταφορών στην Ευρώπη ή και ακόμα εκτός Ευρώπης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Θα θέλαμε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας μας στο Linkedin και στο Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις και με διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η ομάδα της ΜΕGA GROUP.

 

gallery

επιστροφή στην κορυφή

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria