(+30) 210 55 96 483

Νέα - Ανακοινώσεις

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Mega Group S.A.

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ AΠΟ ΤΗ “MEGA GROUP”

Έχετε μια πολύπλοκη αποστολή που δεν ταιριάζει σε κανένα κανονικό κοντέινερ ή φορτηγό;
Χρειάζεστε μια ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση;
Τότε θα πρέπει να συζητήσετε με την ομάδα της Mega Group.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω έργο μεταφοράς που πρόσφατα ολοκλήρωσε η εταιρία μας και περιλαμβάνει εξαιρετικά εξειδικευμένο και εύθραυστο εξοπλισμό.

Η ομάδας μας μετέφερε εξοπλισμό επεξεργασίας ιχθύων, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Βουλγαρική εταιρεία FOODIMAC LTD. Καταφέραμε με επαγγελματισμό να παραδώσουμε από την πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας μέχρι τον τελικό προορισμό την πόλη της Λεμεσού στην Κύπρο μέσω του Διαμετοκομιστικού κέντρου του Πειραιά, η αποστολή ήταν με INCOTERMS 2010 – DDP (Delivered Duty Paid). Δύο (2) ιδιόκτητα φορτηγά χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά αυτού του εύθραυστου εξοπλισμού στις αποθήκες μας στον Ασπρόπυργο Aττικής και, στη συνέχεια, για να ξανά φορτωθούν σε δύο (2) εμπορευματοκιβώτια-containers. Το πρώτο container που χρειάστηκε δεν ήταν σαν το συνηθισμένο τύπο όπως συχνά χρησιμοποιούντε. Έτσι, αυτός ο τύπος container ήταν ένα 45 'PALLETWIDE CURTAIN SIDER FIO, όπου υδραυλικοί γερανοί χρησιμοποιήθηκαν για τη φορτο-εκφόρτωση (από το φορτηγό στο container) για τον καταλληλότερο και προσεκτικό χειρισμό αυτού του συγκεκριμένου εύθραυστου εξοπλισμού. Το δεύτερο container που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένας κοινός τύπος container 40’ ft DV. Το φορτίο που φορτώθηκε σε αυτό το container είχε αρκετά μεγάλο βαθμό πολυπλοκότητας. Το ύψος του "καπέλου" ενός μηχανήματος (κατασκευασμένο από υλικά INOX και NIKEL) υπερέβη το ύψος του container. Το έμπειρο προσωπικό μας πήρε την κατάσταση στα χέρια τους, ξεβιδώνοντας το "καπέλο" αυτού του προϊόντος στοιβάζοντας το στο πάτωμα του container χρησιμοποιώντας προστατευτικούς τάκους. Ο χειρισμός αυτού του ευαίσθητου εξοπλισμού ήταν ομαλός, ασφαλής και βέβαια παραδοτέος εγκαίρως. Εξουδετερώσαμε τις προσδοκίες του πελάτη μας και εκπληρώσαμε με το παραπάνω τις απαιτήσεις του. Η ομάδα μας χειρίστηκε την αποστολή, σαν δύο ξεχωριστές αποστολές χρησιμοποιώντας για τη διαχείριση του φορτίου έναν υδραυλικό γερανό και ένα ειδικό περονοφόρο-κλαρκ 5 τόνων.

Τα πλεονεκτήματα του 45 'PALLETWIDE CURTAIN SIDER FIO.

1. Έχει έξυπνο σχεδιασμό που επιτρέπει τόσο τη συμβατική όσο και την πλευρική φόρτωση
2. Έχει πατενταρισμένη δομή βάσης που δίνει το μέγιστο πλευρικό άνοιγμα
3. Είναι προσβάσιμο από τρεις (3) πλευρές
4. Διαθέτει κουρτίνες ανθεκτικές στην κλοπή με ιμάντες βαρέως τύπου
5. Είναι συμβατό με υποδομή 40ft
6. Τώρα είναι XL ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ειδικές μεταφορές στην Ευρώπη ή εκτός Ευρώπης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε μια προσφορά από το προσωπικό μας.

Θα θέλαμε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας μας στο Linkedin και στο Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις και με διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η ομάδα της ΜΕGA GROUP.

 

gallery

 

gallery

επιστροφή στην κορυφή

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria