(+30) 210 55 96 483

Υπηρεσίες

Freight Forwarding

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας προτείνοντάς σας λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε, εξειδικευμένες ανάγκες σας και αξιοποιώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, παρέχοντάς σας ευελιξία επιλογής εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι, ανάλογα με τον τόπο προορισμού των εμπορευμάτων σας, διενεργούμε Οδικές, Θαλάσσιες, Αεροπορικές μεταφορές ή συνδυασμό αυτών επιτυγχάνοντας την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των εμπορευμάτων σας.

Η Mega Group A.Ε. διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών εγχώριων και διεθνών οδικών μεταφορών και είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες οδικής μεταφοράς από και προς Ευρώπη και Ασία, συνδυάζοντας εμπρόθεσμη παράδοση εμπορευμάτων και ασφάλεια μεταφοράς παρέχοντας τη δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες της. 

 

Διεθνείς Οδικές Μεταφορές C.M.R.

Η Mega Group A.Ε. καλύπτει τις ανάγκες σας για μεταφορά των εμπορευμάτων σας από και προς την χώρα βάσει της σύμβασης για τις Διεθνείς Οδικές Μεταφορές C.M.R.

 


Στη MEGA GROUP A.E. αναλαμβάνουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μεταφοράς δια θαλάσσης των εμπορευμάτων σας από και προς όλους του λιμένες του κόσμου, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, σε ότι αφορά στη διαχείριση του όγκου ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, την ορθή και ασφαλή φόρτωση των εμπορευμάτων.

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Εισαγωγές και εξαγωγές εμφόρτων containers.
  • Εισαγωγές groupage (LCL) και εκκένωση του container.
  • Πλήρωση και εισαγωγή container από διάφορους προμηθευτές σας.
  • Ασφάλεια φόρτωσης.

Η MEGA GROUP A.E. αναλαμβάνει την αεροπορική μεταφορά των εμπορευμάτων σας από & προς όλον τον κόσμο, εξασφαλίζοντας για εσάς διαθεσιμότητα χώρου προς φόρτωση και αποστολή, κερδίζοντας παράλληλα σε κόστος και χρόνο παράδοσης προς φόρτωση και παράδοση.

 

Η MEGA GROUP A.E. εξυπηρετεί:

  • Αεροπορικές Εισαγωγές από Ευρώπη και Ασία.
  • Εξαγωγές από Ελλάδα για όλο τον κόσμο.
  • Συνδυασμένες Αεροπορικές Μεταφορές

 


gallery

gallery

gallery

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria