(+30) 210 55 96 483

Οι Εγκαταστάσεις μας

σε Ελλάδα & Βουλγαρία, συνολικής έκτασης 26.000 m2

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της MEGA GROUP A.E. βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής στη θέση Δύο Πεύκα σε έναν πλήρως διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., κατάλληλο για εναπόθεση ή αποθήκευση εμπορευμάτων σε εξωτερικό χώρο έκτασης 8.000 τ.μ. ή σε στεγασμένο εσωτερικό χώρο έκτασης 2.000 τ.μ.

Η MEGA GROUP BOULGARIA LTD, εδρεύει στο PLOVDIV Βουλγαρίας σε ιδιόκτητο ακίνητο εμπορικής χρήσεως συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ., κατάλληλο για εναπόθεση ή αποθήκευση εμπορευμάτων σε εξωτερικό χώρο έκτασης 14.000 τ.μ. ή σε στεγασμένο εσωτερικό χώρο 2.000 τ.μ.

Η νέα Αποθήκη της εταιρίας μας είναι έτοιμη προς λειτουργία, έπειτα από τη προμήθεια και την εγκατάσταση ραφιών υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Επίσης έχουν ήδη τοποθετηθεί κάμερες και σπρίνγκλερ τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για να αποθηκεύουμε με ασφάλεια εμπορεύματα ιδιωτών / αποθετών. Η Διοίκηση της Mega Group S.A. εκτιμάει πως με αυτήν την απόφαση για επέκταση της συνολικής χωρητικότητας της εταιρίας θα αποφέρει ανταγωνιστικότητα και φερεγγυότητα.


 

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

gallery

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria