(+30) 210 55 96 483

Υπηρεσίες

Όλες οι Υπηρεσίες

services

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην διακίνηση εμπορευμάτων διενεργώντας διεθνείς και εσωτερικές μεταφορές, διανομές, πρακτορεύσεις και αποθηκεύσεις προϊόντων και εμπορευμάτων, είτε μεταφερόμενων από την ίδια εταιρεία, είτε μεταφερόμενων από άλλους (LOGISTICS). Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες συμβούλων επιχειρήσεων επί θεμάτων μεταφορών και λοιπών διαδικασιών.

Αναλαμβάνουμε Εισαγωγές, Εξαγωγές πάσης φύσεως εμπορεύσιμου είδους, πάσης φύσεως εκτελωνιστικής εργασίας και παροχή υπηρεσιών ως συμβούλων επιχειρήσεων επί θεμάτων μεταφορών και λοιπών διαδικασιών.


Δείτε ΠερισσότεραMEGA Ideas. MEGA Logistics.

Imagine a Trade without Frontiers


  • Το Όραμά μας

    Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

  • Η Στρατηγική μας συνίσταται:

    Στην άριστη αποθήκευση και διατήρηση των εμπορευμάτων, στην προσπάθεια για εκτέλεση άρτιας μεταφοράς των εμπορευμάτων, στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, στην ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων κατά την υλοποίηση των εργασιών μας και στη δέσμευση για παροχή όλων των αναγκαίων πόρων για την τήρηση και διαρκή βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

  • Δεσμευόμαστε στους ακόλουθους Στόχους

    Διαρκής αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας, βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση του κόστους, μείωση των παραπόνων των πελατών μας, διαρκής εκπαίδευση των εργαζομένων και διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας.

Πιστοποιήσεις

visionAuthorized Economic Operator
Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία


visionΣύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Υπηρεσίες Logistics, Αποθήκευσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Υπηρεσίες Εκτελωνισμού.

Διεθνείς Μεταφορές

world-map

Στη Mega Group A.E. αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμα της Διοίκησης της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας εταιρείας της οποίας το όνομα θα καταστεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Mega Group S.A.

Logistic Center

Greece - Bulgaria